Long liner technológia

Vannak a csatorna rendszereken olyan sérülések hibák törések, melyek feltárása és kijavítása nem vagy csak nehezen kivitelezhető, esetleg nem gazdaságos. Ezeknek a hibáknak a kijavítására alkalmas a csatorna

tag2

béleléses eljárás, melynek lényege, hogy a vezeték kiásásának és bontásának elkerülésével helyreállítsuk az adott vezetékszakaszt, ezáltal időt és a bontással járó egyéb költségeket megspórolva.

A csatorna béleléshez szükség van a csatorna állapotának pontos ismeretére. Ezért a javítási munkálatok megkezdését megelőzi egy kamerás csatorna vizsgálat. Száloptikát juttatunk a csőbe, hogy meggyőződjünk arról, hogy milyen a csatorna állapota és mekkora a sérülés; mindezt egy monitor segítségével a helyszínen bemutatjuk ill. digitális felvételt is készítünk a csatorna belsejéről. Amikor ez a vizsgálat megvan, a használati víz kizárása mellett elkészítjük a vezeték szakasz bélelését. A csatorna bélelés folyamata általában 3 – 6 órát vesz igénybe. Ezt követően újra kamerás vizsgálatot végzünk, hogy meggyőződjünk arról, hogy a vezeték javítása kifogástalanul sikerült és a látottakról szintén készítünk felvételt. Amennyiben a felvételek a munka eredményességét igazolják, a csatorna bélelés befejezettnek tekinthető, és így a csatorna rendszer azonnal üzembe helyezhető.

Csatorna bélelés nem végezhető el az alábbi esetekben:

- A cső teljes átmérőjében összeomlott.

- A vezetékből nem távolítható el valamilyen törmelék gyökér stb…

- A cső annyira megsüllyedt, hogy a folyásirány nem megfelelő (kontrás)

Kiszállási területek

Budapest, Érd, Budafok, Budaörs

területén sürgősségi kiszállást vállalunk, egyéb városokban megbeszélés szerint.

Facebook

  • Írjon nekünk!


  • Kapcsolat

    Kritall-Therm Épületgépészeti Kft.

    06 20 322 7603

    info@kritall.hu