Bontás nélküli csatorna tisztításkor elsődleges feladat az adott csatorna szakaszban keletkezett dugulás jellegének megállapítása.

A dugulás jellegét tekintve döntő lehet, hogy az adott csatorna szakasz bel-, vagy kültéren helyezkedik el. Lakáson belül nagyrészt zsírlerakódással, popsi törlőkendő, női intim kellékek, és egyéb dugulás fordul elő, míg kültéri csatornák esetében nem ritka a gyökérbenövés, elkorhadt zsalu vagy patkányfogó, által okozott dugulás. A beltéri csatorna vezetékek építésekor mindig figyelmet kell fordítani a csatorna vezetékek megfelelő lejtésére a dugulás elkerülése érdekében. A csatorna vezeték lejtésének elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy a szennyvíz gond nélkül folyhasson, ugyanakkor nem árt, ha a csatorna vezeték csendes is. Egy nagy lejtésű csatorna vezeték igen hangos tud lenni, a víz elszalad a hordalékot otthagyva maga után. A szennyvíz sebessége nem lesz elegendő a túl kicsi lejtéstől, emiatt kiülepszik az iszap, ami a cső falán megtapadva dugulást okozhat.

A kamerás csatorna vizsgálat segítségével gyorsan és pontosan meg tudjuk állapítani a dugulás okát, melyet aztán a leghatékonyabb módszer kiválasztásával rövid időn belül meg is szüntetünk. A Kritall-Therm szakemberei a legmodernebb technológiákat alkalmazva a lefolyó méretétől függetlenül a csatorna tisztítást falbontás nélkül végzik. Így lényegesen kedvezőbb költséggel és tisztábban is dolgoznak, ami szintén nem utolsó szempont.

Bízza szakemberre a csatorna tisztítást! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül!

Kiszállási területek

Budapest, Érd, Budafok, Budaörs

területén sürgősségi kiszállást vállalunk, egyéb városokban megbeszélés szerint.

Facebook

  • Írjon nekünk!


  • Kapcsolat

    Kritall-Therm Épületgépészeti Kft.

    06 20 322 7603

    info@kritall.hu